upprätta ett städkontrakt när du ingår ett städavtal med en städfirma

5 anledningar till att städkontrakt är den bästa investeringen du kan göra

Vid första anblick är städkontrakt både en jobbig och onödig uppgift, framförallt om du aldrig anlitat städare tidigare. Men när du examinerar resultaten som kontrakterade städtjänster kan leverera, pengarna du kan spara samt effekten det kan få på din omgivning så är det faktiskt ett klokt beslut att kontraktera städare.

Varför investera i kontrakterade städare och uppföra ett städavtal?

  1. Att välja självständiga städbolag är ett ekonomiskt beslut. Det är utan tvekan det största beslutsunderlaget för många människor: om ett städföretag är billigare än det andra så väljer man det. Det innebär att du kanske får nöja dig med lägre kvalitet till ett billigt pris, men så är inte alltid fallet. Allt du behöver göra är att anstränga dig och göra lite efterforskningar för att hitta ett städföretag som kombinerar kvalitet och prisvärde. Om du inte vet vart du skall börja leta efter en rekommenderad städfirma i Örebro, så är Google en bra början! En annan ekonomisk faktor är att de städprodukter de använder kan förlänga städningens liv så att ditt hem känns rent längre. Det betyder att du behöver anlita städtjänsten mer sällan och sparar pengar över tid. Du sparar också pengar för att du inte bara betalar för deras städtjänster utan även för verktygen som de tar med till jobbet. Du behöver inte lägga ut för städmaterial och kemikalier som när du städar själv, så allt är omhändertaget i en tjänst.
  2. Välj villkoren på egen hand. Ett städkontrakt med en städhjälp låter dig bestämma exakt vad som skall städas och när, och det gäller samtliga fastigheter oavsett om de är kommersiella eller privata. En regelbunden städtjänst hjälper till att bibehålla en hög estetisk standard, framförallt om du får ditt kontor städat för att imponera på kunder, potentiella kunder, besökare och personal. Kvalitativa städtjänster har olika städpaket så att du själv kan sätta ihop det som uppfyller just dina städbehov. Du väljer bara ut de rengöringstjänster du behöver och voila! Nu har du en städtjänst som är skräddarsytt för ditt företag, kontor eller hem. Städtjänster av högre kvalitet kommer också erbjuda sina tjänster 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan så att du kan välja en tid som funkar med ditt schema. Det är ett ovärderligt tillval om du har ett nio till fem företag för att du kan välja en tid som inte stör det dagliga arbetet.
  3. En heltäckande städtjänst erbjuder allt från mattrengöring och skadedjursbekämpning hela vägen till högtryckstvätt, kakelrengöring, doftkontroll och fläckborttagning. Så du får alla dessa städtjänster tillgängliga från ett städföretag istället för att behöva hitta flera olika städfirmor som erbjuder olika städtjänster. Genom att välja en städtjänst sparar du tid och pengar.
  4. Kontrakterade städfirmor använder de bästa rengöringsmedlen. De är utbildade för att göra jobbet och de gör det bra, med den utbildningen lär de sig använda specialiserade verktyg och kemikalier som ser till så dina rum, mattor, väggar och generella miljö är fläckfri.
  5. En städfirmas städtjänster kommer med garanti! Vilka andra incentiv behöver du? För kvalitativa städfirmor så är deras första prioritering att se till så deras kunder är helt nöjda, så om du är missnöjd med deras städande så kan du använda din rätt till 100% kundnöjdhet.

Städföretag med städavtal

Ett bra städföretag kommer erbjuda dig ett städkontrakt som får din fastighet att kännas ren, fräsch, förnyad och attraktiv och resultaten kommer inte bara vara fördelaktiga för ditt hem utan även för din plånbok.